OVER HSOS

Alles wat u moet weten over HSOS Industrial Services

OVER ONS

HSOS Industrial Services is een servicebedrijf dat zich richt op het oplossen van pipingproblemen. HSOS Industrial services is ISO 9001:2008 en VCA** 2008/5 gecertificeerd en wereldwijd inzetbaar. Wij leveren diversen specialistische services, praktische oplossingen en optimaliseren uw efficiëntie. Door het leveren van een ruim pakket besparen wij rompslomp, kosten en tijd.

HSOS Industrial Services verzorgd ook specialistische cursussen en trainingen.

HSOS Industrial Services verhuurd en verkoopt alles op het gebied van warmtebehandelingen, bolting en mobiel verspanen. Bij het huren bestaat ook de optie tot begeleiding of call-out service.

Wij staan altijd klaar en open voor het ontwikkelen van nieuwe en verbeteren van bestaande methodes en technieken. Door het moeilijk na te streven bereikt men vaak het onmogelijke

HOOFDKANTOOR

  • HSOS Industrial Services
  • Jacobus Lipsweg 84, 3316 BP Dordrecht
  • +31(0)78-6172461
  • +31(0)78-6189541
  • info@hsos.eu

VEILIGHEID, GEZONDHEID en MILIEU

HSOS Industrial Services zal in alle opzichten ernaar streven, om de gezondheid, veiligheid en het welzijn van onze en uw werknemers en alle contractanten op de werkplaats te beschermen. Het milieugericht denken op de werkplaats zorgt voor veilige praktijken bevorderd de productiviteit. Voor de medewerkers van HSOS Industrial Services zijn compromissen in respect met VGM-regels ondenkbaar en wij moedigen elk voorstel van verbetering aan.

Bij HSOS Industrial Services is onze eerste prioriteit het zeker stellen van de veiligheid, gezondheid en welzijn van onze medewerkers, klanten, onderaannemers en leveranciers.

Ons doel is dat iedereen na het werk gezond en ongedeerd naar huis terugkeert en dat wij ons effect op het milieu minimaliseren. HSOS Industrial Services gelooft dat het beheersen van milieu, kwaliteit en gezondheid de sleutels zijn tot zaken en daarvoor ontwikkelen wij volledig geïntegreerde systemen en procedures die alle VGM-activiteiten omvatten.

HSOS Industrial Services is ISO 9001:2015 en VCA-Petrochemie 2017/6.0 gecertificeerd.

Start typing and press Enter to search