Lekdichting-HSOS
Lekdichting

Lekdichting om gevaar en productieverlies te minimaliseren

Lekdichting terwijl de machines en systemen in bedrijf zijn? Dat voorkomt zowel financiële tegenslagen als verhoogd risico. Een lekkage in uw systeem kan namelijk de veiligheidsrisico’s verhogen. Een gas of andere ontvlambare- en giftige stoffen kunnen vrijkomen bij een lekkage. Deze stoffen zijn schadelijk voor mens en natuur. Daarbij veroorzaakt een lek energie- en efficiëntieverspilling, schade aan de fabriekshal en komt het de gezondheid van de medewerkers vaak niet ten goede.

Lekdichting tijdens bedrijf

Een lek dichten terwijl de systemen in werking zijn? HSOS dicht een lekkage in uw systemen zonder dat u hiervoor het productieproces hoeft te onderbreken. Dit doen wij doormiddel van lekboxen. Deze boxen omsluiten het lek volledig, houden het lekkage materiaal binnen en houden de productie op deze manier gaande. Houd er wel rekening mee dat dit een tijdelijke oplossing betreft.

HSOS lekdichting proces

Voor elk lekkende materiaal hebben wij een andere box en techniek. Daarom komen de vakmannen van HSOS de lekkage altijd eerst bekijken. We inspecteren wat, er waar lekt en hoe groot het lekkage is. Vervolgens zorgen wij dat we de juiste materialen hebben en plannen we een afspraak waarop we het lek kunnen dichten. Wij kunnen een lekdichten tot een hoge druk van 350bar en uitzonderlijke temperaturen.

Lekdichting altijd en overal

Wij begrijpen dat een lekkage nooit uitkomt. Zeker in productiehallen die 24/7 draaien. ’s Nachts is dan ook een bijzonder vervelend moment voor het ontdekken van een lek. Daarom is HSOS 24/7 bereikbaar. U kunt ons altijd contacteren, wij verhelpen alle lekkages snel en efficiënt. Niet alleen minimaliseert u op deze manier het productieverlies, ook verhelpt u het geheel probleem ook ’s nachts. Lekdichting van uw lekkage? Bel nu met het team van HSOS voor kwalitatieve industriële lekdichting.

Ook voor permanente oplossingen kunt bij het team van vakmannen van HSOS terecht.

Maak a.u.b. uw keuze

HSOS Industrial Services logo
HSOS Industrial Services

© HSOS Industrial Services | Voorwaarden | Site-Index | Cookies | Privacyverklaring | | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM