Torque&tensioning-HSOS-Zaanstad
Zaanstad

HSOS verbindt flenzen in Zaanstad door Torque & Tensioning

Torque & Tensioning is de methode die HSOS gebruikt om flenzen te verbinden. Dit houdt in dat wij de bouten van een flens op spanning brengen door de moer aan te draaien met een torque sleutel. Deze torque sleutel is geschikt voor bouten met dop of een laag profiel. Door gebruik te maken van deze sleutel zijn wij in staat om op elke locatie in Zaanstad flenzen te verbinden. Om te weten hoe strak we de bouten van een flens aan moeten draaien, maken we een boutspanning berekening. Ook wel “bolt load” genoemd.

Torque & Tensioning secuur uitgevoerd

Door rekening te houden met het materiaal, bedrijfstempraturen het aantal bouten en de diameter van de flens kunnen wij bepalen hoe strak we een bout met Torque en tensioning aan moeten draaien. Dit is van belang om de bouten niet over te spannen en tegelijkertijd zeker te kunnen zijn van een volledig gesloten flens. Dat is een van de voorwaarden bij het verbinden van pijpleidingen in Zaanstad. Deze zekerheid kunnen wij u garanderen, daar wij volgens de CBT – 001 Assembly & Tightening of Bolted Flanged Connections procedure werken.

Service na torque & tensioning van HSOS

Nadat wij uw flenzen door middel van torque & tensioning hebben verbonden, ontvangt u hier een schriftelijk rapport van. Hierin vindt u alle op- en aanmerkingen betreffende de verbinding van onze monteurs. HSOS inzetten voor torque & tensioning flensverbindingen in Zaanstad Neem nu contact op met het team van HSOS om uw flenzen te verbinden volgens de juiste procedures en door monteurs met vakkennis. Wij zetten de juiste mensen en materialen in om u compleet te ontzorgen. We garanderen een juiste verbinding van de buizen en pijpen in uw fabriek of industrie.

Ook voor een spoed flensverbinding in Zaanstad bent u bij HSOS aan het juiste adres. Wij zijn 24/7 bereikbaar omdat ook uw productie niet stilstaat. Door te bellen met onze collega’s maakt u snel een afspraak met onze monteurs. Zij bekijken en beoordelen de situatie waarna zij aan de slag gaan.

Neem contact op

HSOS Industrial Services logo
HSOS Industrial Services

Stel uw vraag

Torque & Tensioning | Zaanstad

Copyright © 2023 HSOS Industrial Services | Voorwaarden | Site-Index | Cookies | Privacyverklaring | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM