Torque&tensioning-HSOS
Torque en Tensioning

Torque en tensioning laten uitvoeren door HSOS om flenzen te verbinden 

HSOS past torque en tensioning toe als de voornaamste methode voor het verbinden van flenzen. Deze techniek omvat het op de juiste spanning brengen van de bouten van een flens door de moer aan te draaien met een gespecialiseerde torque sleutel. Deze sleutel, ideaal voor zowel dop- als laagprofielbouten, stelt ons in staat om nauwkeurig de benodigde aandraaikracht in te stellen. Het berekenen van de juiste boutspanning, ook wel "bolt load" genoemd, is cruciaal voor het succesvol uitvoeren van deze werkzaamheden. Dankzij onze expertise kunnen wij op elke locatie flenzen effectief verbinden, en bieden wij ook de mogelijkheid om onze geavanceerde torque sleutel te huren voor projecten die u zelf wilt uitvoeren. 

Precisie en kwaliteitsgarantie 

De werkzaamheden worden met uiterste precisie uitgevoerd, waarbij rekening wordt gehouden met verschillende belangrijke factoren zoals het materiaal van de flens, de bedrijfstemperaturen, het aantal bouten en de diameter van de flens. De nauwkeurige toepassing van deze methode is essentieel om overbelasting van de bouten te voorkomen en te zorgen voor een hermetische afdichting van de flens. Onze procedures, gebaseerd op de CBT – 001 Assembly & Tightening of Bolted Flanged Connections richtlijn, garanderen de veiligheid en betrouwbaarheid van elke verbinding. 

Service en support rondom torque en tensioning 

Na afloop van de werkzaamheden voorziet HSOS in een uitgebreid rapport met daarin alle observaties en aanbevelingen van onze ervaren monteurs. Dit rapport bevestigt de kwaliteit en precisie waarmee de verbindingen zijn gerealiseerd. HSOS staat klaar om u te assisteren bij het verbinden van uw flenzen conform de hoogste standaarden, waarbij we vertrouwen op onze gekwalificeerde monteurs en superieure materialen om u volledig te ontzorgen. Met onze 24/7 beschikbaarheid garanderen wij dat we altijd bereikbaar zijn voor eventuele spoedklussen, waarbij onze specialisten met zorg en efficiëntie de benodigde werkzaamheden verrichten, waarbij torque en tensioning een cruciale rol speelt in het waarborgen van een veilige en betrouwbare flensverbinding. Neem contact op om uw situatie te bespreken, dan zorgen we voor een plan op maat! 

Maak a.u.b. uw keuze

HSOS Industrial Services logo
HSOS Industrial Services

© HSOS Industrial Services | Voorwaarden | Site-Index | Cookies | Privacyverklaring | | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM